ProduktkategorierElenergisystemer Vg2 automatisering (Nynorsk)
Medlemspris: 804,-
Andre: 946,-
Antall:   
KJØP
Varenummer: EF0233
Boka omhandler elektriske anlegg og utstyr, produksjon av elektrisk energi, transformatorer, nettsystemer i lavspenningsnettet, beskyttelse mot elektrisk sjokk og overspenning i anlegget. Den ser også på kabler og ledninger, inntak og fordelingsanlegg, elektriske motorer, motorinstallasjoner, koblingsutstyr for elektrisk utstyr, dimensjonering av motorkurser og installasjoner av automatiserte anlegg som varmesentraler og klimaanlegg i bygg. I tillegg tar den for seg reservekraftanlegg og måleteknikk.

ISBN:978-82-8459-023-3 (Nynorsk)
Antall sider:336
Forfattere:Johnsen, Svein
Emner:Automatisering, Belysning, Bolig, Bygginstallasjon, Elkraft, FEL, Fordelingsnett, Installasjon, Jording, Kabling, Kortslutning, Lys, Overspenningsvern, Prosjektering, Regulering, TN-anlegg, Varme, Ventilasjon, Vern, Bolig, bygningsinstallasjon, tele/data-kommunikasjon, Elektriker , Varmepumpe
Linjer:Vg2 automatisering

Kontakt oss:

Nelfobutikken
Postboks 5467 majorstua
0305 OSLO

Sentralbord: +47 23 08 77 00
Epost: torget@nelfo.no
Kjøpsvilkår:

Alle priser er eks. mva. (så lenge annet ikke er oppgitt). Porto- og ekspedisjonskostnader kommer i tillegg på alle ordre i henhold til gjeldene portosatser og forsendelsesmåte. Betalingsbetingelser: 14 dager fra fakturadato. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.

Les fullstendige kjøpsvilkår
 
NELFOBUTIKKEN drives av NELFO - tilsluttet NHO ISO org: 971 033 517