ProduktkategorierNEK 400:2018 NETTUTGAVE
Medlemspris: 527,- (307,42)
Andre: 620,- (361,67)
Pris for resten av kalenderåret i parantes.
Antall:   
KJØP
Varenummer: 1000
Denne varen/produktet krever godkjenning av vilkår for å kunne kjøpes.
Jeg godkjenner vilkårene. se Vilkår

 

Søkemulighetene er formidable. Søk på enkeltord, emner, kapitler og sider i normen. I tillegg vil søk også gi oppslag i andre digitale bøker du har i ditt bibliotek. Har du både NEK 400:2018 og Normguiden digitalt vil du i tillegg til søkeresultater i normteksten også få søkeresultater i guiden som gir tolkninger av normen. Det gir deg et effektivt og fleksibelt arbeidsverktøy. 

Overalt i den digitale normen kan du gjøre merknader og notater. Disse kan kategoriseres slik at du etter hvert får et unikt arkiv med henvisninger og notater. Oversiktlig og effektivt da det er enkelt å kategorisere og gruppere notater.

Normkomiteene i NEK har bygget opp en innholdsrik FAQ som gir svar på de fleste spørsmål komiteene har fått til de ulike normene, samt endringer fra tidligere utgaver. FAQ’en er tilgjengelig direkte fra normen slik at all den nyttige tilleggsinformasjonen som ligger i FAQ’en er implementert i løsningen.

NEK 400:2018 i fulldigital utgave er noe langt mer enn en pdf eller enkel webløsning. Den digitale normen ligger i elbok.no som er en topp moderne bokportal som inneholder en lang rekke lærebøker og fagbøker fra Nelfo og Elforlaget. Du kjøper ikke en tradisjonell NEK 400:2018, men en fleksibel digital løsning med høy funksjonalitet og en rekke utvidede fasiliteter.

Nå publiseres også NEKs normer på elbok.no og i løpet av 2020 kommer de mest relevante forskriftene for elektrobransjen samme sted. Det gjør elbok.no til den mest innholdsrike og nyttige digitale plattformen for elektrobransjen.

 
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også:

Montørhåndboka NEK 400:2018 Nettutgave årslisens (Bokmål)
Montørhåndboka gir veiledning om praktisk utførelse av elektriske bygningsintallasjoner i...
Montørhåndboka+ Elektronisk utgave (Bokmål)
Vi har utviklet en elektronisk løsning for Montø...
Montørhåndboka Nek 400:2018 (Bokmål)
Montørhåndboka gir veiledning om praktisk utførelse av elektriske bygningsintallasjoner i henhold til gjelden...
Nettkurs: Førstehjelp for elektropersonell
Kurset tar for seg de grunnleggende prinsippene for å utøve livreddende førstehjelp.
Normguiden - Veiledning til NEK 400:2018 NETTUTGAVE (Bokmål)
Normguiden er skrevet for planleggere av elekt...
Teknisk veileder - Installasjon av solcelleanlegg
Oppdatert versjon 2021-11 I den nye versjonen av teknisk veileder er det nå en generell del som gjelder alle typer solcelleanlegg og egen d...
Kontakt oss:

Nelfobutikken
Postboks 5467 majorstua
0305 OSLO

Sentralbord: +47 23 08 77 00
Epost: torget@nelfo.no
Kjøpsvilkår:

Alle priser er eks. mva. (så lenge annet ikke er oppgitt). Porto- og ekspedisjonskostnader kommer i tillegg på alle ordre i henhold til gjeldene portosatser og forsendelsesmåte. Betalingsbetingelser: 14 dager fra fakturadato. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.

Les fullstendige kjøpsvilkår
 
NELFOBUTIKKEN drives av NELFO - tilsluttet NHO ISO org: 971 033 517