ProduktkategorierMontørhåndboka+ Elektronisk utgave (Bokmål)
Medlemspris: 165,- (27,50)
Andre: 196,- (32,67)
Pris for resten av kalenderåret i parantes.
Antall:   
KJØP
Varenummer: EF5468

Montørhåndboka+ er en elektronisk tjeneste som bygger på Just Erik Ormbostad / Kjell Morten Halvorsen: Montørhåndboka NEK 400. Nytt i denne løsningen er at også stoff fra Normguiden er tatt med.

Boka er utgitt for å lette forståelsen av Forskrift om elektriske lavspenningsanlegg, og den gir veiledning om praktisk utførelse av elektriske bygningsinstallasjoner i henhold til gjeldende normer og forskrifter. Den elektroniske versjonen gjør at du enkelt og intuitivt kan gjøre søk basert på stikkord til hvert tema i boka. Du behøver ikke kjenne boka for å bruke tjenesten. Det er bare å skrive inn i søkefeltet det du vil vite mer om, så dukker det opp forslag som du kan velge blant.

Som et tillegg kan du også gjøre beregninger i den elektroniske versjonen. Dermed får du et effektivt verktøy som kan spare tid for deg når du er på jobb.

Alle oppdateringer som følge av endringer i norm eller forskrifter blir effektuert fortløpende, slik at du alltid har siste versjon med deg. Vi tror at dette vil være nyttig for alle som er opptatt av sikkerhet i installasjoner. Dette er et abonnement, pris pr. kalenderår. Abonnementet følger kalenderåret og løper til det blir stoppet. Ved kjøp av denne varen vil du få tilgang til å administrere lisensen(e) din(e) her i butikken ved å logge inn.

Montørhåndboka+ er utviklet av Catenda for Elforlaget. Søketeknologien bak løsningen bygger på buildingSMART data dictionary (bSDD) og støtter søk på synonymer og flere språk. I denne versjonen er det kun støtte for norsk (bokmål).


ISBN: EF5468 (Bokmål)
Antall sider: 1
Forfattere: Ormbostad, Just Erik, Halvorsen Kjell Morten
Emner: Bolig, Bygginstallasjon, FEL, Installasjon, Bolig, bygningsinstallasjon, tele/data-kommunikasjon
Linjer: Etterutdanning, Faglitteratur, Elektronisk utgave


Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også:

Montørhåndboka Nek 400:2018 (Bokmål)
Montørhåndboka gir veiledning om praktisk utførelse av elektriske bygningsintallasjoner i henhold til gjelden...
NEK 400:2018
NEK 400 er en samling av 43 delnormer innenfor elektriske lavspenningsanlegg. Normen spesifiserer sikkerhetskrav ved bygging av elektriske l...
NEK 399:2018 Tilknytningspunkt for elanlegg og ekomnett
NEK 399:2018 omhandler tilknytning av elanlegg og ekomnett i bygninger til allment nett. Den erstatter NEK 399-1:2014, men innebærer samtidi...
FSE-forskrift om sikkerhet ved arbeid
FSE-forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg.
Arbeidshefte FSE-opplæring
Heftene inneholder 57 oppgaver/instruksjoner og en førstehjelps del, samt kursbevis.
FEL, Forskrift om elektriske lavspenningsanlegg
Forskriften gjelder for prosjektering, utførelse, endring og vedlikehold av elektriske lavspenningsanlegg
Kontakt oss:

Nelfobutikken
Postboks 5467 majorstua
0305 OSLO

Sentralbord: 02308
Epost: torget@nelfo.no
Kjøpsvilkår:

Alle priser er eks. mva. (så lenge annet ikke er oppgitt). Porto- og ekspedisjonskostnader kommer i tillegg på alle ordre i henhold til gjeldene portosatser og forsendelsesmåte. Betalingsbetingelser: 14 dager fra fakturadato. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.

Les fullstendige kjøpsvilkår
 
NELFOBUTIKKEN drives av NELFO - tilsluttet NHO ISO org: 971 033 517