ProduktkategorierFDV brukerlisens 1
Medlemspris: 7 880,- (4 596,67)
Andre: 15 575,- (9 085,42)
Pris for resten av kalenderåret i parantes.
Antall:   
KJØP
Varenummer: 1750  |  produktets hjemmeside...

FDV – Forvaltning, drift og vedlikehold. Verktøyet brukes til å lage den pålagte brukerdokumentasjonen som kreves ved overlevering av byggeoppdrag. Det kan være en enkel FDV for mindre oppdrag, til større oppdrag som krever mer informasjon, underlag, rapporter og tegninger om det utførte prosjektet.

Ved førstegangs bestilling fakturers det for gjenstående måneder av inneværende år. Deretter blir avtalen automatisk fornyet for 1 år av gangen. For mer informasjon se lisensavtalen som følger med produktet.
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også:

Pakke brukerlisens 1: NIK, IKK og FDV
Pakkeløsning i Integrator med NIK, IKK og FDV
NIK brukerlisens 1
Nelfo Internkontroll er et lisensiert, web-basert internkontrollsystem. NIK inneholder alle relevante dokumenter og prosedyrer ihht lovverke...
Individuell hjelp til sentral godkjenning PBL
Vi hjelper din bedrift med å utarbeide en komplett søknad om sentral godkjenning og fornyelse av godkjenning for bedriften. Pris på forespørsel
Kontakt oss:

Nelfobutikken
Postboks 5467 majorstua
0305 OSLO

Sentralbord: +47 23 08 77 00
Epost: torget@nelfo.no
Kjøpsvilkår:

Alle priser er eks. mva. (så lenge annet ikke er oppgitt). Porto- og ekspedisjonskostnader kommer i tillegg på alle ordre i henhold til gjeldene portosatser og forsendelsesmåte. Betalingsbetingelser: 14 dager fra fakturadato. Vi tar forbehold for prisendringer og trykkfeil.

Les fullstendige kjøpsvilkår
 
NELFOBUTIKKEN drives av NELFO - tilsluttet NHO ISO org: 971 033 517